Sennheiser HD660S Kulaklık





Yeni bir audiophile çok yönlülüğü

  Yeni HD 660 S, daha çok dinleme ortamlarında sofistike ses dinlemenizi sağlar. Efsanevi HD 650'nin halefi, yeni dönüştürücü tasarımının geliştirilmiş performansıyla öne çıkmaktadır. Düşük empedansı sayesinde, yüksek çözünürlüklü mobil cihazlara bağlandığında referans sınıfta ses çıkararak çok yönlülüğü artırır. HD 660 S, zarif tasarlanmış yüksek kaliteli mühendislik parçalarından, işitme keskinliği ve mükemmel rahatlık özellikleri ile  dinleyicileri şımartır.

Tutkulu müzik meraklıları için ses
  Dinleyiciler için üretilen HD 660 S, selefi efsanevi HD 650'nin olağanüstü performansını geride bırakıyor. Net bir bas, mükemmel orta frekans tepkisi, doğal bir tiz ile HD 660 S, sizi her duygu ve müziğin nüansına götürür. Yine de, her zaman son derece doğru ve şeffaf kalır.

Kesinleşen Sennheiser teknolojisi
  HD 660 S, Sennheiser tarafından geliştirilen yeni bir dönüştürücü tasarıma sahiptir. Bu, diyaframın yapısına uyarlanmış özel olarak imal edilen hassas paslanmaz çelik kumaş sayesinde diyafram hareketlerinin daha iyi kontrol edilmesine neden olur. Son derece hafif alüminyum ses bobinleri, en yüksek dürüstlük sadakatini sağlar. 
Yüksek bağlantı
  HD 660 S, yüksek kalitede ve birçok farklı ses kaynağından müzik dinlemek için yaratılmıştır. Düşük empedansı sayesinde yüksek çözünürlüklü mobil cihazlarla referans sınıfı bir sadakat sunuyor. Doğal olarak HD 660 S, HDVD820 gibi özel bir kulaklık amplifikatörünün dengeli çıkışlarına veya bir mobil dijital ses çaların dengeli çıkışına bağlandığında tam potansiyelini ortaya koyuyor. Buna göre, hemen hemen her fırsatta bir dizi kablo ile geliyor. Tüm kablolar, çok düşük iletkenliğe sahip OFC bakırdan üretilmiş olup, çok düşük gürültü  takviyesi içermektedir.

Üst düzey konfor için tasarlandı
  HD 660 S ile ilgili her şey, dinlemeyi saf bir zevk haline getiriyor - en azından güçlü ancak hafif açık yapı. Eliptik kulaklıklar, kulakların anatomisini takip edecek şekilde şekillendirilirken, baş bandı üzerindeki kalın dolgu ve değiştirilebilir kulak yastıkları sayesinde yüksek konforda saatlerce dinleti yapabilirsiniz.

Sofistike görünüm
  HD 660 S'nin saf ve zahmetsiz sesi, yeni mat siyah ve antrasit tasarımına yansıyor. Zamansız zerafeti ve çağdaş stili kucaklayan, üst düzey bir estetiktir - HD 660 S. ile ilgili her şey gibi işçilikten ödün vermez.

Yorumlar